Tilausten hallinta

Jos käytät sovelluksen kokeiluversiota, voit:

Sinun on uusittava tilaus, jos aktiiviseen avaimeen liitetty tilaus on vanhentunut tai jatkoaika on päättynyt. Kun tilaus vanhenee ja jatkoaika päättyy, sovelluksen toiminta on rajoitettua (päivitykset ja Kaspersky Security Network eivät esimerkiksi ole käytettävissä). Voit yhä käyttää joitakin sovelluskomponentteja ja suorittaa virustarkistuksia, mutta et voi enää päivittää virustorjuntatietokantoja.

Tilauksen uusiminen

Huomautus: Jos sinulla on toinen My Kaspersky -tili, jolla on aktiivinen tilaus, voit vaihtaa tiliä Profiili-ikkunassa.

Jos sinulla on uusi aktivointikoodi, voit lisätä sen sovellukseen varakoodiksi. Kun nykyinen tilaus vanhenee, sovellus aktivoidaan automaattisesti vara-aktivointikoodilla. Näin voit varmistaa laitteesi keskeytyksettömän suojauksen.

Lisää vara-aktivointikoodi

Tilauksesi tila saattaa vanhentua. Tässä tapauksessa tilauksen tila tulee päivittää manuaalisesti.

Päivitä tilauksen tila

Lisätietoja tilausten hallinnasta löydät seuraavista Kasperskyn tuki Windowsille -sovelluksen aiheista:

Tilauksen toimintamalli

Tilauksen peruminen

Eri maksutavan asettaminen